Violeta Bun

Violeta Bun

Nutritie si Dietetica
 • Specializare
  Nutritie si Dietetica
 • Experienta
  3 ani
 • Zona
  Dacia/Lipovei
 • Locatia
  Cabinet Nutriționist Timișoara
 • Locatie URL
  http://violetabun.ro/
 • Adresa
  Str. Teiului, Nr.14

Contact

asdaasda asdasd asda
Sunt Violeta Bun, medic nutriționist dietetician și mămică.
Nutriția și alimentația sănătoasă sunt prilejul ca alături de tine, în cadrul consulațiilor să te ajut să înțelegi mai bine ce program de nutriție ți se potrivește mai bine și care sunt soluțiile specifice care să te poată ajuta să pierzi în greutate, să te îngrași sau să îți păstrezi vivacitatea și zâmbetul pe parcursul întregii zile.
Te invit să ne cunoaștem mai bine!
Îți mărturisesc, sunt ambițioasă, perseverentă și flexibilă și mă folosesc de aceste atu-uri în interacțiunile cu clientele și clienții mei pentru a găsi soluții și variante potrivite atunci când rezultatele se lasă greu așteptate.
Îmi place să evoluez și să cresc alături de clienții mei. Îți răspund cu drag la orice întrebare și te invit să ne cunoaștem.
Sunt alături de tine în această călătorie!
Cum decurge prima întâlnire la cabinet?
Ne cunoaștem, au loc discuțiile libere în care stabilim ce îți dorești, detalii despre programul tău zilnic, obiceiuri și preferințe culinare, felul în care se pregătește mâncarea, cine gătește, unde mănânci. Stabilim starea de sănătate, dacă analizele sunt la zi, dacă există boli de care suferi, ce probleme sau impedimente ne-ar putea îngreuna succesul.
Putem vorbi despre aproape orice ne poate ajuta să ajungem mai ușor și în siguranță la destinație.
Scopul meu ca nutriționist dietetician este acela ca tu să înveți ce înseamnă un stil de viață sănătos, o alimentație sănătoasă, care sunt regulile ce trebuie respectate pentru a fi mulțumit/-ă de rezultate pentru toată viața, nu doar cât ții o „dietă”.
Poți arăta bine, te poți simți bine in pielea ta respectând niște reguli pe care să le introduci în viața de zi cu zi, iar când acest lucru se va întâmpla, vor apărea rezultatele mult așteptate.
Majoritatea dintre noi credem că știm ce avem de făcut, ce înseamnă stil de viață sănătos și alimentație sănătoasă, dar lucrurile nu stau întotdeauna așa.
De aceea auzim atât de des în ultima vreme despre „dieta personalizată”, tocmai pentru că suntem atât de diferiți, un anumit program poate funcționa la anumite persoane, dar la altele, nu, de aceea te invit să consulți un specialist și împreună vom găsi varianta ideală!
Servicii:
– Consiliere alimentație și stil de viață sănătos
– Consiliere nutriție gravide
– Consiliere nutriție sănătoasă pentru copii
– Consiliere și dietoterapie pentru diabetici
– Consiliere și dietoterapie pentru diverse boli și afecțiuni