Despre noi

Livram mancare sanatoasa

Despre noi

Noi suntem farfuria ta sanatoasa

Gatim meniul tau personalizat!

De ce noi?

Despre Farfurie Sanatoasa

Cu toții avem dreptul de a ne alege ce alimente să consumăm și cum să facem acest lucru. Dar, de ce să nu alegem o alimentație sănătoasă, bazată pe toate vitaminele și mineralele de care corpul nostru are nevoie zi de zi? Începe fiecare zi cu mai multă energie și fii mereu pregătit/ă de noi provocări!

Ne-am propus ca, prin intermediul acestui proiect, să poți beneficia de o dietă personalizată, recomandată de persoane specializate, conform nevoilor tale și ale corpului tău.  Cum? Află toate informațiile mai jos.

În primul rând, trebuie să îți dorești să faci o schimbare atat în meniul cât și în programul zilnic. În al doilea rând, ia legătura cu unul dintre specialiștii recomandati și stabiliți, împreună, obiectivele dietei personalizate. În acest moment, apărem noi!

Vino cu meniul de la specialist la noi. Vom avea grijă ca acesta să fie respectat întocmai, pentru ca tu să ai parte de rezultatele pe care ți le dorești. Am adus alături de noi atât bucătari renumiti cât și agricultori locali, avand si produse BIO, care se vor regăsi în preparatele noastre. Indiferent dacă ești la lucru sau acasă, poți opta pentru serviciile noastre. Cum ar fi dacă dimineața te-ai trezi cu micul dejun la pat? Sau… cum ar fi dacă seara, după o zi agitată, cina ar fi servită pentru tine, fără ca tu să faci nimic? Sună bine, nu-i așa?

Nu mai sta pe gânduri! Contactează-ne și află toate detaliile. Cu toții avem dreptul la o alimentație sănătoasă și la o dietă personalizată care să ne propulseze spre obiectivele dorite.

Cum functioneaza?

Dacă iti imaginezi că totul pare o poveste frumoasă, să știi că este mai mult decât atât!
Tu trebuie să îți stabilești obiectivele alături de un profesionist și să treci la treabă!

Te programezi

Alege specialistul dorit sau cel care se află în apropierea locației tale.

Vii cu meniul recomandat

Vino cu meniul personalizat la sediul nostru pentru obtinerea rezultatelor propuse.

Semnezi contractul

Odată ce au fost stabilite obiectivele și programul tău zilnic alături de noi, nu mai rămâne decât să semnezi contractul.

Livrarea meniului

Oriunde ești și la ora stabilită! Noi venim la tine, tu trebuie să te bucuri de cele mai sănătoase preparate pentru o dietă personalizată.

Echipa noastra!

UN ALT MOD SANATOS DE VIATA

Alege un stil de viata sanatos!