De ce noi?

De ce noi?

Până acum sperăm noi că am reușit să te convingem că meriți să adopți un stil de viață sănătos! Ei bine, acum poate te întrebi ce urmează sau… de ce alături de noi să începi această schimbare?

  1. Câștigi timp

Pentru că trăim în secolul vitezei, știm cât este de important pentru tine să faci economie de… timp! Dacă facem un exercițiu de gândire, tu ce ai face cu timpul câștigat? Poate ai ieși în oraș cu prietenii, poate ai citi o carte, poate te-ai bucura de vremea de afară, poate, poate, poate! Dar… dacă chiar ai avea timpul acesta și nu ai mai spune „poate” cum ar fi?

Acum ai ocazia de a îmbina două lucruri: timp liber și un stil de viață sănătos. Cum?  Simplu! Nu mai trebuie să stai ore în șir în fiecare zi să te întrebi „ce mănânc astăzi?”. apoi să faci cumpărăturile, urmând ca mai apoi să te apuci și de gătit. Mesele tale vor fi livrate la orice locație, la orele prestabilite.

Ba mai mult, pentru și mai mult timp economisit, căutăm în permanență să va recomandam cei mai buni specialiști, din zona dumneavoastra!

  1. Primești meniul recomandat

200g de carne de pui, cu legume pe abur și un sos cu puține calorii? Zis și făcut! Sau… poate un pește la grătar cu garnitură low carb. Oricare ar fi meniul recomandat de specialiști, nu trebuie să îți faci griji! Noi îl vom livra întocmai, ținând cont de gramaj, mod de gătire și de orice alte aspecte îți vor fi recomandate, pentru ca tu să îți îndeplinești obiectivele.

  1. Respectăm împreună orele stabilite

Dacă până acum erai prins/ă cu munca și nu vedeai cum trec orele și săreai peste o masă… poate două, acum nu se va mai întâmpla acest lucru! Specialiștii îți vor recomanda un orar al meselor, fiecare masă având un interval de servire bine stabilit, iar noi vom avea grijă ca mâncarea ta să fie livrată chiar atunci! Iată încă un lucru de care nu trebuie să îți mai faci griji!

  1. Alimente direct de la producătorii locali

Pentru că știi și tu la fel de bine cum știm și noi, un stil de viață sănătos și, implicit, o dietă personalizată, are nevoie de alimente proaspăt culese din grădină și gatite imediat pentru a-și păstra savoarea. Astfel, numărul producătorilor locali implicați în proiectul nostru crește de la o zi la alta, prin intermediul aplicatiei D`ale Taranului! Garantăm mese pline de aromă, gust și culoare, pentru un stil de viata sanatos.

  1. Final fericit

Timp am câștigat, meniul l-am mâncat, orele le-am respectat și mai avem și alimente sănătoase! Ce mai urmează? A… da! Ce spune cântarul tău? Un final fericit, demn de povești, pentru tine! Cel/cea care ai decis să adopți un stil de viață sănătos și să te bucuri de timpul câștigat alături de persoanele dragi  ție, fără alte bătăi de cap: FELICITARI!